Om Juel’s Blomster

Juels BlomsterJuel’s Blomster er et lille enmandsfirma, som snart har eksisteret i 20 år.
Ja det var slet ikke meningen at det skulle være en butik i starten. Jeg fik et momsnr. da jeg blev hyret til at undervist for AOF, og skulle køber tråd og div. ting til mine kursister.

Men efter efter nogen år, kom der flere og flere og spurte om jeg ikke lige kunne lave blomster til deres fester. Ting udvikler sig jo med tiden og pladsen hjemme i udhus, carport og bryggers blev lidt for småt. Så jeg flyttede op ved stationen i det gamle pakhus.. Her var jeg i 3år, tog så et år hejmme i carporten igen, for så for 11,5 år siden at flytte til Højby Hovedgade 53… Her har jeg lige så stille fået flere kunder så åbningstiderne er blevet udviget.. I oktober 2018 lavede jeg igen en udvigelse, ved at tage lejligheden ved siden af med… Her er i gangen blevet lavet en lilleTo’Go butik som har åbent alle døgnes 24 timer. De ander lokaler bruger jeg til at undervise og lave forskellige events i. Udover Juel´s Blomster er der Bindesbøll begravelse også flyttet ind i lokalerne.

Vi leverer dagligt blomster i hele Odsherred. Vi er medlem af euroflorist og kan formidle blomster i hele Danmark og til udlandet.

Venlig hilsen
Lotte Juel – Juel’s Blomster