Historien

Velkommen til Juels Blomsters nye hjemmeside

Jeg hedde Lotte Juel, er 53 år.

Jeg startede Juel’s Blomster 20.07.1999,  Hvorfor nu starte en blomsterbutik? Ja det var egentlig heller ikke meningen i starten. Jeg startede op da jeg var blevet spurt om jeg ikke ville underviser i blomsterbinding, og skulle købe lidt ind til mine kursister…. Kan man undervise hvis man ikke er udlært i blomsterbinding, det mente både de ansvarlige op AOF og de kursister som mangle en lærer.

Lidt erfaring havde jeg efter at jeg i 8 år havde taget kurser hos rigtig mange dygtige blomsterdekoratør rundt om på Sjælland.

Jeg underviste på AOF og FOF i 12 år før jeg sagde jobbet op. Udover at undervise tog jeg stadig på kurser for at dygtiggøre mig. Så flere og flere kom og ville have mig til at lave blomster til der fester. Så mit brygges og carport var starten på min butik… Men som tiden gik voksede butikken og flyttede hjemmefra…. Første stop var var det gamle røde pakhus som lille ved siden af Højby station.. Her havde jeg åbent fradag eftermiddag og lørdag formiddag. Her var jeg i ca. 3 år, men det skulle renoveres og lejen ville bliver ret høj, så jeg sagde det op og flyttede atter hjem i carport og bryggers. I mellem tiden havde min far købt et hus på Højby Hovedgade 53. Der skulle lidt renovering til inden det kunne bruges…

 

                                                   

 

Huset er en gammel Købmandsgård, har bønderne  i gamle dage kom, med afgrøder, fik malet korn og hentede foder til der dyr. Inde hos købmanden kunne man købe alt. Jeg husker som barn, at man hentede medicin fra Apoteket i Nykøbing, der var var en stor kaffemølle og man kunne købe slik og ikke mindst rustne søm 🙂

Men den 17. november 2007, Kl. 11.00 holdt jeg reception og åbnede butikken hvor den ligger i dag… Det var en rigtigt festdag. Højby erhvervs forening havde rejst flagalle i gaden og der kom 107 og personer og hilse på. Jeg var meget rørt over der kom så mange.

Men jeg har fået stadig mere at lave så min åbningstider, er også blevet udvidet med tiden.. Så der er 3 åbnings dage, tordag, fredag og lørdag, og de andre dage efter aftale…

I oktober 2018 fik jeg lejligheden med ved siden af. Det betød en udvidelse af butikken i form af en TO’GO butik ( Gårdbutik ), som har åbent hele døgnet. Her går kunder selv ind og køber blomster.

I den andre rum underviser jeg i blomsterbinding og bruger til andre events. Udover blomsterbutikken holder Bindesbøll Begravelse også til i lokalerne.

Jeg levere rigtig mange blomster rundt om i Odsherred, til firmaer, private, kroer, kursuscenter, kirker  så jeg har mange forskellige jobs, og ingen jobs er hverken for små eller store, aller er velkommen til at ringe eller komme og få en blomstersnak om hvad de har af ønsker til deres blomster…