Blomstersnak

Blomster hele livet

Blomstersnak eller snak om blomster.

Blomster bruger vi fra vugge til grav. Vi bruger blomster med glæde giver dem ved fødselsen, den aller første buket 1 Mor og barnbuket, Hvor buketterne er bundet sammen med et bånd, et symbol på at mor og barn hænger sammen, og buketten er ofte afstemt af barnets køn. Buketten gives af de nærmeste…

Blomster gives også i kærlighed. Det kan være til den udkårende et buket af kærligheds blomsten over dem alle den RØDE ROSE, eller den udkåredes ynglings blomst.

Bryllupper der hører selvfølgelig også blomster til. Brudebuketten kan være kæmpe stor og overvælgende eller bare lille og fin, bare den passer til bruden og højtidligheden.

Buketter givers som værtidegaver, til den som fortjener dem, en som har gjort noget godt,  til den syge, til den som har mistet, eller bare fordi, en kærlig tanke, alt i alt i alle givne stunder hvor modtagerne bliver glad af at kikke på dem.

Blomster til festlige begivenheder, fødselsdage, konfirmationer o.s.v

Blomster til begravelser. Her er der kistepynt, kranse, hjerter, kors, bårebuketter ja der er kan i dag laves at så det passer til afdødes job, fritidsinteresse og meget andet.

 

Måske du også vil læse det her?