Naturen

Når solen står op, vågner blomsterne igen

Gå en tur i den danske natur, og du vil opdage at der er rigtig mange blomster som først åbner sig når solen og lyset kommer frem. Det gælder ikke kun den blomst som hedder solskins-blomst som virkelig kun springer ud når solen skinner. Men en lille blomst som finders i græsplæner (i min gror den), Bellis den åbner sig først op når det er godt lyst, en går dag er den ikke meget for at vågne.. Den lukker sig igen når det bliver mørkt… Skovsyre planten gør det samme den har dog næsten et ur, så der skal man helst plukke blomsterne inden klokken 15.00.. Naturen er fuld af smukke og forunderlige planter, gå på opdagelse i den 🙂

Pluk den vildeste og smukke buket, som er gratis…

Hvis du er til spiselige blomster og planter fra naturen skulle du hente app. Vild mad. Det er en gratis app, som er meget lærerig.